Sociedad
ECONOMIA

“Que ens tornin el que és nostre”

Una seixantena de perjudicats pels productes tòxics de bancs i caixes a Tarragona emprenen accions legals.

Tarragona

L’Associació de Perjudicats d’Entitats Financeres, que té per objectiu defensar i protegir els afectats per les pràctiques abusives dels bancs i caixes, gestiona actualment una vintena de demandes a Tarragona per valor d’uns 350.000 euros. La majoria de les reclamacions són per la venta de subordinades, preferents i accions comercialitzades per Catalunya Caixa i Bankia. Felipe Rivas, un dels seixanta afectats, lamenta haver estat víctima “d’un engany com el de l’estampita”.

Felipe Rivas, afectat per la venda de preferents

00:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000076172/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'advocat responsable de l'entitat, Antoni Cudós, ha explicat que cada vegada són més els afectats que perden la por a denunciar i que, per tant, recuperen els seus diners.

L'Associació de Perjudicats d'Entitats Financeres té oberts actualment més de 2.700 procediments als jutjats espanyols contra diverses entitats financeres per valor de 84 milions d'euros i ja ha recuperat 27,5 milions. A dia d'avui ha vist resolts més de 670 dels casos presentats, amb un 96% d'èxit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00