Deportes

Els Mossos identifiquen i denuncien dos aficionats radicals del Barça per fer la salutació nazi al Camp Nou

Els fets van passar durant el partit contra el Rayo. "En Alemania este saludo tiene pena de cárcel", ens explica Esteban Ibarra, president de Movimiento contra la Intolerancia

Els Mossos denuncien dos aficionats radicals del Barça per fer salutació nazi al Camp Nou

Els Mossos denuncien dos aficionats radicals del Barça per fer salutació nazi al Camp Nou

07:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0478520150312212144/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Els Mossos d’Esquadra han identificat i denunciat dos individus que el passat diumenge a l’estadi del Barça, en el decurs del partit contra el Rayo Vallecano, van fer la salutació nazi. És la primera vegada en els darrers anys que la policia autonòmica actua d’ofici i decideix denunciar un fets d’aquest tipus.

Els Mossos hi veuen una infracció greu de la llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport, aprovada al juliol de 2007.

Han identificat els dos radicals a partir d’imatges televisives, identificació que s’ha vist reforçada per les pròpies càmeres de vigilància de l’estadi.

Són dos joves, un d’ells té 25 anys i no estan relacionats amb el món considerat “ultra”, tot i que de moment no es pot confirmar que no siguin dels Boixos Nois.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00