Sociedad
ENTREVISTA

Elisabet Pedrosa: "Un bon dol parteix d'un bon comiat"

La periodista ha escrit 'Seguirem vivint', un llibre dedicat a la seva filla Gina, que va morir fa un any

Barcelona

L'Elisabet Pedrosa, periodista, ha escrit un llibre que parla de mort pura i dura, sense eufemismes, i mirant-la a la cara amb acceptació i naturalitat. Aquestes són paraules textuals que trobem a Seguirem Vivint. És la mare de la Gina, una nena que va patir la síndrome de Rett. Ara fa poc més d’un any, la Gina va morir i va néixer aquest projecte en forma de llibre que també ha sigut una teràpia per a l'autora i per a tothom qui el llegeix. Escolta l'entrevista amb Elisabet Pedrosa a Espècies Protegides:

Espècies Protegides - Entrevista a Elisabet Pedrosa (19/03/15)

20:36

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000940202/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns titulars: "Si transites amb el suport adequat a la mort, pots viure una mort lluminosa", "Mirar la mort amb naturalitat és molt difícil", "Hi ha coses molt difícils de digerir, i la mort d'un fill n'és una", "Amagar la mort als nens no els protegeix, els fa més mal", "Un bon dol parteix d'un bon comiat", "La mort és un tema molt tabú encara", "Hauríem de tenir recursos per elaborar la pèrdua", "La cerimònia de la mort de la Gina la vaig viure com una festa".

Segueix-nos! A Facebook i Twitter

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00