Sociedad
EMPRESARIS

La innovació, sortida per al sector de les mascotes

La major competència per una oferta que en el sector es veu excessiva obliga a diferenciar-se i diversificar-se amb productes i serveis que altres no tenen

Miguel Muñoz (Cominter) i Núria Civit (K-animal).RÀDIO LLEIDA

Lleida

Especialització i productes innovadors són les receptes de les empreses dedicades al món de la mascota per poder tenir èxit en aquest sector, afectat per la crisi.

TERTÚLIA d' emrpesaris del sector de les mascotes, amb Núria Civit i Miguel Muñoz.

13:47

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000129043/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Cada cop més persones adopten més gossos però això no es tradueix sempre en una major inversió en la cura de les mascotes.

N'hem parlat a l'Empresaris de l'Hora Lleida aquest dimecres, amb la participació de Miguel Muñoz, de Cominter, i Núria Civit, de K-animal.

Civit ha constatat que cada cop els propietaris de mascotes demanen pinsos més barats i "apuren" a l'hora de comprar pipetes o altres productes per combatre, per exemple, els paràsits.

Per Miguel Muñoz hi ha "massa" botigues dedicades al món de la mascota i que cal diferenciar-se i oferir un producte o un servei més directe. Tot i això, ha apostat per internet com un nou canal de venda i de promoció.

De cara als propers mesos, tots dos preveuen bones expectatives per al sector, sempre i quan es sàpiga trobar aquell producte o servei que els diferenciï.

Per exemple, a K-animal -que ja van ser pioners amb la venda de cervesa per a gossos- estan pensant en ampliar serveis amb una perrqueria canina, que també donaria servei a conills i cobayes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00