Sociedad

Tret de sortida per la construcció del nou Miniestadi

Les obres començaran en 2016 i, segons les previsions, estarà acabat per la temporada 2017-2018

Barcelona

El FC Barcelona va presentar en el matí d'aquest divendres l'inici del projecte del nou Miniestadi i la futura Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El primer a parlar va ser Josep Maria Bartomeu, que va assegurar que “pràcticament ja fa un any del referèndum de l'Espai Barça", va recordar el president, que va remarcar que la filosofia del club és tenir "patrimoni". "Tenim una gestió molt bona del patrimoni, tenim 35 hectàrees, 19 als Corts i 16 a Sant Joan Despí, és la propietat més gran de Barcelona", va sentenciar.

Jordi Moix, directiu responsable de l'àrea patrimoni del club blaugrana va aclarir que el projecte està dividit en 5 fases, els dues primeres a Sant Joan Despí i posteriorment la construcció de l'estadi, el Palau i els edificis adjacents al nou Camp Nou. "És una joia que hem de preservar i explotar al màxim", va afegir. Amb el nou pla, més la compra d'una parcel·la, el FC Barcelona tindria “32.000 metres quadrats per a ús esportiu”, ampliant notablement la superfície que tenen a dia d'avui. Dins de l ‘Espai Barça’, el Miniestadi és “fonamental” per al nou projecte, va assegurar.

Segons les previsions, les obres començaran a principis de 2016 i la inauguració oficial del Miniestadi es produirà en la temporada 2017-2018. “Tindrà 6000 seients que envoltaran tot l'estadi” seguint “el model de camp anglès”, va confirmar Moix.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00