Sociedad

Les famílies de les víctimes agraeixen el treball del fiscal de Marsella

Els familiars tornen a reunir-se a un hotel de Castelldefels després de visitar el lloc de l’accident. Un d’ells, Juan Pardo, ha volgut expressar el seu agraïment al fiscal de Marsella per les explicacions sobre la investigació que va donar ahir als familiars

GRA135. BARCELONA, 27/09/2013.- Juan Pardo, el hombre que perdió a su hija, a su nieta y a su primera mujer, el pasado día 24, en el siniestro del avión en los Alpes franceses, que apuntan a que fue provocado por el copiloto de la aeronave, atiende a los medios de comunicación a su salida del Hotel Rey Don Jaime de Castelldefels en Barcelona. EFE/Andreu Dalmau / Andreu Dalmau EFE

Barcelona

Juan Pardo ha perdut a la seva exdona, la seva filla i la seva neta en el vol de Germanwings. A les portes de l’hotel Rey Don Jaime de Castelldefels ha volgut donar les gràcies públicament al fiscal de Marsella per respondre ahir totes les preguntes que els van plantejar les famílies: “Vull donar les gràcies al fiscal general de Marsella per la valentia que ha tingut d’enfrontar-se a 300 familiars amb la ment pertorbada pel dolor, de contestar tot el que li hem preguntat, donant informació amb total transparència. És un home excepcional”, ha conclòs Pardo, qui també ha volgut agrair a tots els voluntaris, cossos policials i personal de la Creu Roja que els ha acompanyat aquests dies i que, ha assegurat, els han fet més fàcil tirar endavant amb la tragèdia.

Com Pardo, altres familiars de les víctimes han aprofitat la nombrosa presència de mitjans a les portes de l’hotel on són atesos pels equips de psicòlegs per donar les gràcies pel suport rebut des del moment de l’accident.

57 dels 62 familiars que es van desplaçar ahir en avió als Alps francesos han tornat de matinada a l’hotel Rey Don Jaime de Castelldefels, i molts d’ells ja han decidit passar la nit als seus domicilis. Al llarg del matí fins un centenar de familiars han anat venint a l’hotel, on continuen els equips de psicòlegs i aquest migdia s’ha celebrat una nova reunió amb representants de la companyia aèria.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00