Sociedad

Tres noies denuncien una agressió racista al metro de Barcelona

Una dona es va enfrontar suposadament amb tres joves perquè portaven mocador al cap i parlaven en àrab entre elles

La imatge de les tres noies que han denunciat l'agressió racista, publicada al blog d'una d'elles / Carlota M.

Barcelona

Tres noies han denunciat davant els Mossos d'Esquadra que divendres passat van ser víctimes d'una agressió racista per part d'una passatgera del metro de Barcelona, que ja ha estat identificada.

Els fets van passar divendres passat 27 de març a la tarda, cap a les 17.30 hores, en la línia 3 del metre de Barcelona, quan suposadament una dona va agredir a les tres noies, a les quals va insultar en comprovar que estaven parlant entre elles en àrab.

Segons recull una de les agredides en el seu blog, la dona va començar a increpar-les dient “tu, la del mocador, no em miris”. Les joves van començar a tenir una conversa en àrab, segons l'autora del blog, i de nou la suposada agressora les va insultar cridant-les “putes, fulanas, filles de puta, anar-vos al vostre país…”.

Dos de les noies li van retornar una mirada desafiadora, davant el que la dona els va llançar una ampolla d'aigua, que va impactar en el cap d'una de les tres amigues. Les noies es van aixecar i van començar a discutir amb l'agressora, que va propinar llavors un cop de puny en l'ull d'una d'elles, recull en la seva publicació.

En aquest moment, un noi que havia baixat del vagó va tornar a entrar i va tirar al sòl a la dona, mentre altres dues persones van agarrar a les tres noies “pel coll”. Segons també el seu relat, l'informe mèdic d'una de les agredides presenta “dolor fort en zona escapular i a la mobilització de l'espatlla esquerra després d'haver rebut agressió directa per impacte d'objecte i manotazo".

Les noies van denunciar l'agressió l'endemà en una comissaria dels Mossos d'Esquadra, que han obert una recerca per aclarir els fets.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00