Sociedad
CAS BPA

Autoritzats 21 crèdits a empreses clientes de BPA per valor de 5,5 milions d'euros

Govern ha rebut 38 sol·licituds per adherir-se al programa de finançament, d'aquestes 21 han estat aprovades, 4 denegades i 7 es troben en procés d'estudi o demanda de complement d'informació. 6 es van rebre ahir mateix i encara no s'havien analitzat.

Punt d'atenció a les empreses afectades per la crisi de BPA / M.T. (ANA) / M.T. ANA

Andorra la Vella

El Govern aprova 21 crèdits per a les empreses clientes de BPA en els tres primers dies.

El punt d'atenció a les empreses afectades per la intervenció de BPA ha atès des de divendres fins ahir a la tarda un centenar de consultes sobre les línies de crèdit que concedeix l'Executiu. D'aquestes, 38 han fet sol·licitud per adherir-se al programa de finançament.

Ahir a la tarda se n'havien aprovat 21, 4 s'havien denegat, 7 estan en procés d'estudi o demanda de complement d'informació, i 6 es van rebre ahir mateix.

L'import total de les 21 sol·licituds aprovades és de 5'5 milions, 3 milions per operacions en l'àmbit nacional i 2 i escaig per internacionals. Aquestes dades les ha donat a la SER el secretari d'Estat per a la Diversificació Econòmica, Josep Maria Missé.

Per altra banda, tot i que la setmana passada els empresaris van dir que l'interès de l'euríbor  + 2% era "abusiu", Missé ha dit que el feedback que reben al punt d'atenció és "molt positiu".

El secretari d'estat ha afegir que si avui el nombre de sol·licituds es manté, ja es podrà parlar de certa estabilització.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00