Sociedad

L’outlet de Viladecans obrirà a la tardor del 2016

L’empresa que farà un gran outlet a Viladecans ha presentat com serà el projecte que començaran a construir el mes vinent. Hi haurà un centenar de botigues i es preveu que un cop estigui en marxa generi entre 600 i 700 llocs de treball directes

Viladecans

L’outlet que l’empresa Neinver construirà a Viladecans tindrà 100 botigues en una primera fase que es preveu inaugurar a la tardor de l’any vinent i que ocuparà prop de 20.000 metres quadrats. La companyia invertirà 80 milions d’euros i espera generar entre 600 i 700 llocs de treball directes un cop obri el nou centre comercial, on es vendrà roba de temporades anteriors de primeres marques internacionals.

El responsable de Neinver a Espanya, Eduardo Ceballos, es defensa de les crítiques d’algunes associacions de petits botiguers assegurant que l’impacte que tindrà en l’entorn serà beneficiós. “És un projecte que aposta per Catalunya, pel Baix Llobregat, per Viladecans i que generarà riquesa, ocupació i estem segurs que aportarà grans beneficis a l’entorn”, remarca Ceballos, qui també assegura que més de 2.000 persones treballaran en les obres de construcció durant els propers mesos. El responsable de Neinver també ha explicat que es potenciarà la contractació de personal de veïns de Viladecans i municipis de l’entorn més immediat.

Segons un estudi d’impacte econòmic de la pròpia empresa, a Viladecans The Style Outlets, que es com s’anomenarà l’espai comercial, esperen prop de 3 milions de compradors anuals, dels quals s’estima que un 20% siguin turistes. Hi haurà un accés principal per vehicles amb un pàrquing amb capacitat per acollir 1.700 cotxes i un altre accés peatonal per aquells que es desplacin des de Viladecans o des de l’estació de tren de la ciutat.

Ara ja han obert el període de comercialització dels espais a les marques. Si s’assoleixen els objectius d’ocupació i vendes, en un termini “de dos o tres anys”, segons l’empresa, es construirà una segona fase amb 30 botigues més. Un cop finalitzades les dues fases ocuparà un total de 26.500 metres quadrats i es calcula que suposarà un miler de llocs de treball en total.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00