Sociedad
TGN 24M

Pau Ricomà (ERC):'la paràlisi és culpa del govern i també de la oposició'

ERC aspira, amb un candidat nou, a recuperar la presència a l’ajuntament perduda l’any 2011. La creació de l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona o la remodelació de la Part Baixa són algunes de les seves propostes principals.

Entrevista a Pau Ricomà, candidat d'ERC a Tarragona

Entrevista a Pau Ricomà, candidat d'ERC a Tarragona

12:41

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000077281/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

Pau Ricomà s’enfrontarà com a candidat d’ERC per primera vegada a les urnes, amb una llista renovada i que aglutina gent de diversos moviments ideològics i partits, provinent, entre d’altres, d’UDC o de l’òrbita d’Òmnium Cultural. Creu que la ciutadania té les idees molt clares pel que fa al moviment sobiranista i que el 24 de maig “serà un punt d’inflexió clau pel procés”.

Ricomà és el candidat d'ERC a Tarragona. / Eva Hidalgo

Ricomà opina que durant aquest mandat la ciutat ha estat adormida: “hi ha hagut paràlisi del govern i també de la oposició, cal reactivar la política municipal”. Ha trobat a faltar un pla d’usos d’equipaments, un pla director de la Tabacalera o la rehabilitació de la Part Baixa. Precisament aquest darrer punt forma part del programa electoral, que proposa fer obres per tal de dignificar el barri del Port. Una altra de les idees de futur és crear un organisme que es posi al capdavant de la creació de l’àrea metropolitana del Camp de Tarragona.

Els millors moments de l'entrevista a Pau Ricomà

02:13

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000077279/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tornar a la plaça de la Font

El principal objectiu d’ERC és recuperar la presència perduda a l’ajuntament de Tarragona l’any 2011 després d’haver format part de l’equip de govern. Sobre la possibilitat de tornar a entrar en un pacte post-electoral, Ricomà evita pronunciar-se de manera rotunda: “no hem vist els projectes dels altres partits. Quan es posin les coses a sobre la taula potser podrem parlar. De moment no ens plantegem res”.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00