Sociedad
ENTREVISTA

Tayssir Azouz: "S'assenyalen col·lectius com si fóssin tots iguals"

Té 28 anys i és un dels impulsors de l'Associació de Tunisians de Catalunya

Barcelona

Tayssir Azouz és un jove tunisià que viu a Catalunya des de fa poc més de cinc anys, després d'haver viscut als Estats Units, al Japó, a Israel o a França. És un dels impulsors de l'Associació de Tunisians de Catalunya, i està preparant una interessant tesi sobre Anselm Turmeda, un frare i escriptor de l'època medieval amb qui se sent molt identificat. També és molt actiu a Twitter, on hi diu això: “Traductor, comunicador multilingüe i amant de la poesia. Les diferències són una riquesa. Sóc tunisià, català, i sobretot, humà. Visca Catalunya lliure!”. Escolta l'entrevista amb Tayssir Azouz a Espècies Protegides:

Espècies Protegides - Entrevista a Tayssir Azouz (13/04/15)

10:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000947534/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns titulars: "Es posa a molta gent a sacs que no toquen", "He nascut amb els valors musulmans, i em considero un ciutadà lliure", "No m'associo amb una fe o altre, crec en les bones persones", "S'assenyalen col·lectius com si fóssin tots iguals".

Segueix-nos! A Facebook i Twitter

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00