Sociedad
GOVERN

Rosa Ferrer assumirà finalment salut

La macrocartera tindrà com a mínim dues secretàries d'Estat que podrien recaure sobre Ester Fenoll (Afers Socials) i Caty Funa (Ocupació). L'organigrama de salut per ara no es tocarà

Jurament de Rosa Ferrer com a ministra de Relacions Institucionals. Ara també assumirà l'àrea de Salut / Arxiu SFGA

Andorra la Vella

Rosa Ferrer assumirà finalment la cartera de Salut sumant-se així a la de Relacions Institucionals, Ocupació i Benestar, segons fonts properes a l'executiu.

El nomenament es farà efectiu així que es tanqui el titular de Cultura que encara balla. Per tant, el nomenament està previst per a dimecres vinent.

Durant aquest petit marge de temps, Ferrer tancarà els càrrecs de confiança que l'acompanyaran en aquest macro ministeri. Es perfilen tres secretaries d'Estat per a les quals Ferrer busca persones de fora de l'administració. I apunten per ocupar alguns dels càrrecs la responsable de la Fundació Privada Tutelar, Ester Fenoll per a Afers Socials; i la responsable de recursos humans del comú d'Andorra la Vella, Caty Juan, per a Ocupació.

Resta pendent l'àrea de Relacions Institucionals perquè, segons les mateixes fonts, l'àrea de Salut, amb la direcció del SAAS i hospital incloses, no patirà canvis pel moment.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00