Sociedad
TARRAGONA

Multa de 150.000 pels propietaris de la casa del carrer Calderers

L'Ajuntament de Tarragona multa els propietaris d'una casa esfondrada el passat mes de setembre al barri de la Part Alta. El consistori assegura que ja havia instat la propietat a actuar-hi en reiterades ocasions.

L'Ajuntament de Tarragona multa amb 150.000 euros els propietaris d'una casa ensorrada al carrer Calderers / Segura, Roger ACN

Tarragona

L'Ajuntament tarragoní assegura que la propietat no va complir amb el deure de conservar l'edifici en condicions de seguretat i a més va ignorar els seus requeriments. L'esfondrament de l'edifici situat al carrer Calderers el passat 5 de setembre va comportar el desallotjament de 35 persones dels immobles veïns que van haver d'estar fora de casa entre 4 i 22 dies amb un cost de gairebé 28.000 euros per les arques municipals. A més, el carrer es va haver de tallar al trànsit durant més d'una setmana.

Segons ha informat el consistori en un comunicat, la multa a la societat TANTIFRASAL S.L, propietària de l'immoble, es deu a l'incompliment del deure de conserver l'edifici en condicions de seguretat. De fet, l'Ajuntament subratlla que arrel dels fets s'ha fet un important exercici d'inspecció dels edificis de la Part Alta per determinar la situació de risc potencial que poden presentar i així demanar a la propietat la presa de solucions dirigides a evitar situacions de col·lapses com la que va passar al número 11 del carrer Calderers. En aquest sentit, s'ha demanat garantir el reforç de la seguretat dels edificis, els elements portants, estructurals i decoratius així com també cornises i voladissos per tal d'impedir que puguin produir danys a les persones, a la via pública o fins i tot als mateixos immobles.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00