Sociedad
SEGON DIA DE JUDICI

“L’Alba em va dir que s’estava tornant possessiu i controlador”

Els pares de la nena de Tàrrega, assassinada presumptament a mans de la seva exparella, diuen que ella va trencar la relació amb l’acusat perquè estava “atabalada” i “no podia més”.

La Sala, amb el jurat popular, aquest dimarts a l'Audiència de LleidaACN

Lleida

En el segon dia de judici, a l’Audiència de Lleida, els pares de l’Alba Martí Egea han declarat que l'acusat, que llavors tenia 18 anys i amb qui havien conviscut uns mesos a Tàrrega, era “gelós”, no deixava tenir Facebook a la seva filla i l'apartava del grup d'amics.

MAITE EGEA, mare víctima: 'L'Alba em va dir que s'estava tornant possessiu i que la controlava molt'

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000130410/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Molt emocionada, la mare, Maite Egea, ha relatat que “l’Alba em va dir que s’estava tornant molt possessiu, que la controlava molt i que estava atabalada”. La nena va explicar als seus pares, a finals de setembre, poc abans del crim, que havia deixat la relació, “perquè no podia més” i “n'estava cansada”, tot i que ell no hi ha estava d'acord.

PARE ACUSAT: 'jo li vaig dir si tu no em dones una explicació, li hauràs de donar a algú'

00:25

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000130411/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En la jornada d'avui també han declarat els pares de l'acusat, que han explicat que la tarda de 7 d'octubre, el seu fill va arribar a casa, es va dutxar i va tornar a marxar. Llavors van descobrir que havia deixat una motxilla amb un ganivet i una camisa tacada de sang. I que van anar a buscar-lo per demanar-li explicacions: “jo li vaig dir, si tu a mi no em donés una explicació, li hauràs de donar a algú i ell em va dir, doncs anem als Mossos”.

I sobre l'arma del crim, un ganivet de pesca submarina, que l'acusat ha assegurat que era de l'avi de la nena, avui ha declarat l'avi i ho ha negat. Diu que no és seu i que mai va regalar o donar cap ganivet a la seva neta ni a l'acusat.

Restes de sang al domicili, l’ascensor i les escales

Els agents de la divisió de policia científica dels Mossos d’Esquadra han declarat que van localitzar restes de sang a l'interior del domicili, a l'ascensor i al replà de l'últim pis de l'edifici, on, segons creuen, l'acusat hauria començat a apunyalar la nena, acorralant-la. També han explicat les empremtes que van trobar, tant de l'acusat com de la víctima. Demà es preveu que en la tercera jornada de judici declarin els metges forenses i els responsables dels laboratoris de toxicologia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00