Sociedad
TGN 24M

El PP s’obre als independents

El partit ha renovat bona part de la llista amb persones sense carnet i amb coneixement dels mecanismes de funcionament de l’administració pública.

Foto de família de la llista. / PP Tarragona

Tarragona

El Partit Popular de Tarragona segueix la tendència dels seus rivals a les urnes de fitxar a persones independents –deu concretament- i atorgar-los alguns dels primers llocs. Segons el cap de llista, Alejandro Fernández, "la candidatura combina joventut i experiència amb persones que tenen una llarga trajectòria a l'Ajuntament i que coneixen els mecanismes de l'administració pública".

La número 2 d'Alejandro Fernández és la independent Inmaculada Rodríguez, doctora en filologia hispànica per la UB i professora de la URV. El 3r lloc de la llista l'ocupa l'actual regidor i diputat al Parlament, Jordi Roca. El número 4 és el pel també regidor José Luís Martín, mentre que el 5 és per a María Isabel Negueruela, vocal dels advocats joves de Tarragona. Els números 6 i 7 de la llista són per als actuals regidors Josep Acero i Mariano Herráiz, respectivament. El 8 l’ocupa l'advocat Enrique de la Torre, assessor del partit, el 9 la independent Elisa Vedrina, professora de llengua anglesa, mentre que el 10 és per la també independent María Cristina Camps, administrativa i voluntària de la federació Mestral Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00