Última hora

FRANCIA Detenido el hombre que amenazaba con inmolarse en el consulado de Irán en París

Sociedad

Bayern de Munic

El Barça s'enfrontarà en semifinals al Bayern de Munic de Pep Guardiola. L'anada serà al Camp Nou el 6 de maig i la tornada, a l'Allianz Arena el 12 de maig

Bayern Munich's coach Pep Guardiola shouts during their Champions League quarterfinal first leg soccer match against Porto at Dragao stadium in Porto April 15, 2015. REUTERS/Miguel Vidal / MIGUEL VIDAL Reuters

Barcelona

Els quatre equips semifinalistes no arribaran a la seva cita europea en les mateixes condicions. Mentre Bayern i Juventus tenen pràcticament assegurada la Lliga, Reial Madrid i Barcelona arribaran en plena lluita pel campionat.

El Barça s'enfrontarà en semifinals al Bayern de Munic de Pep Guardiola. L'anada, al Camp Nou el 6 de maig i la tornada, a l'Allianz Arena el 12 de maig.

El quadre blaugrana és capdavanter a dos punts del Reial Madrid, però amb el goalaverage en contra. A diferència dels madrilenys, en la competició de lliga tindrà –a priori-, a rivals més assequibles. Abans de l'anada s'enfrontarà al Còrdova, després a una Reial Societat que no s'hi juga res. El seu partit més complicat arribarà després del partit de tornada, quan s'enfronti en el Vicente Calderón a l'Atlètic de Madrid. A més, és finalista de la Copa Rei, que es disputarà el 30 de maig.

Els de Lucho podràn afrontar les semifinals amb tota la seva plantilla a punt, sense sancionats ni lesionats.

El Bayern està a un pas de convertir-se en campió de la Bundesliga: si supera l'Herta la propera jornada ho aconseguirà de manera matemàtica –resten 5 jornades i supera per 12 punts al Wolfsburgo, segon classificat)-. Disputarà la semifinal de la Copa alemanya una setmana abans del partit d'anada de semifinals de Champions, per la qual cosa podria acusar desgast en uns jugadors que han alternat partits molt bons amb uns altres de molt fluixos.

El principal problema per a l'equip de Guardiola són les baixes. Javi Martínez ja entrena amb el grup, mentre Ribèry, Robben, Benaria, Starke, Schweinsteiger i Alaba continuen sent dubte. Precisament és aquest últim és qui ho té més complicat per arribar a la cita europea.

La Juventus de Torí s'enfrontarà al Reial Madrid. L'anada en el Juventus Stadium el 5 de maig i la volta en el Santiago Bernabéu el 13 de maig.

La 'Juve' torna a situar-se 12 anys després entre els quatre millors equips d'Europa. Líder de la lliga italiana i amb 15 punts d'avantatge sobre el segon, la Lazio podria acudir a semifinals amb el títol pràcticament en la butxaca. Té enfrontaments aparentment assequibles, per la qual cosa podrà donar descans als seus jugadors més desequilibrants.

El quadre de Allegri podria trobar a faltar al lesionat Pogba, que estarà fora dels terrenys de joc algunes setmanes.

El conjunt blanc disputarà l'anada de Champions després d'enfrontar-se al Sevilla i abans de fer-ho contra el València. Dos equips rocosos que es juguen la quarta plaça i davant els quals el Reial Madrid haurà de donar el 100% si vol optar a la Lliga. Tres dies després del partit de tornada tindrà una altra cita important a Cornellà.

Afrontarà les semifinals sense sancionats i recuperarà a Marcelo i Benzema. El que no arribarà serà Modric mentre Bel continua sent dubte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00