Sociedad

CDC es ven la seu

Convergència es ven la seu històrica del carrer Còrsega de Barcelona, un edifici que va embargar preventivament el jutge que investiga el saqueig del Palau com a fiança per la presumpta responsabilitat del partit

CDC es ven la seu

Imatges de la seu nacional de CDC al carrer de Còrsega que el partit s'ha venut

Barcelona

La formació que presideix Artur Mas ha dipositat al jutjat altres béns immobiliaris com a garantia de pagament. Encara no sabem per quant s'ha venut la seu de Còrsega ni quant costarà la nova. L'únic que es coneix és que serà a l'Eixample de Barcelona i que es vol que sigui més funcional i diàfana, per poder-hi fer, per exemple, consells nacionals o nits electorals.

El partit explicarà els detalls quan hagi tancat tota l'operació però ja avisa que, juntament amb altres retallades com la de salaris, vol reduir el pressupost fins a un 30 per cent.

El comprador de la seu de Còrsega és un grup inversor i el trasllat es farà un cop passin les eleccions del mes de setembre.

Després de 16 anys de ser la seu principal de Convergència, aquest edifici es va fer famós perquè el partit el va dipositar als jutjat com aval arran del cas Palau. Ara s'ha canviat aquest aval per 7 o 8 edificis, més petits, que el partit té per Barcelona i l'àrea metropolitana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00