Sociedad

Fregant l'excel·lència

El Girona continua cultivant la seva fama de visitant indesitjable i la desena victòria de la temporada lluny de Montilivi ha tingut bonus extra; el segon lloc en solitari. Això, en part, gràcies a l'ensopegada de l'Sporting a Llagostera, on no es va moure el marcador però no per falta d'ocasions.

El Post de la Jornada 35

El Post de la Jornada 35

03:51

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000102260/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Al final, amb un onze de gala en el que van acabar entrant tots els titulars que tenien punyetes físiques, el Girona va passar per sobre del Recreativo en una primera meitat marcada per un altre golàs de Granell.

Quan el Recre s'hi va poder posar ja perdia per 2-0. Sandaza va rubricar la victòria anotant el seu 12è gol del curs. El tècnic del Girona, Pablo Machín, diu que no és "Rappel" i que no sap quants punts fan falta per assegurar l'ascens directe però sí que té clar que ara depenen d'ells mateixos.

Si el Girona és segon en solitari és perquè l'equip amb el que mantenia el frec a frec, l'Sporting, no va poder passar de l'empat a zero a Llagostera. I encara gràcies.

L'equip blaugrana va tenir ocasions prou clares per marcar, sobretot, en la primera meitat. Al final, no va poder desfer el marcador inicial, va col·leccionar el seu tercer 0-0 consecutiu i allarga la ratxa d'imbatibilitat fins a les 12 jornades. El tècnic, Lluís Carrillo, satisfet, tant del joc de la primera meitat com de la capacitat de sacrifici de la segona.

L’equip llagosterenc suma 49 punts, es queda a un dels 50 que s’agafen com a referència per la permanència però segueix tenint el play off a només 3 punts. I el porter René, que porta 370 minuts sense encaixar cap gol, continua lluitant pel Zamora amb el porter de l'Sporting (Cuellar), amb el del Betis (Adán), amb el del Valladolid (Javi Varas) i amb el del Girona, Isaac Becerra.

A Segona B, l’Olot va caure per 1-0 al camp de l’Alcoyano i es manté amb 5 punts de coixí sobre la zona de descens i el play off de permanència quan queden 9 punts en disputa.

A Tercera, el cap de setmana ha estat magre pels gironins. El Peralada va empatar a 3 al camp del Cerdanyola, el Figueres va caure 2-4 contra el Vilafranca a Vilatenim i el Palamós va perdre per 2-1 a Terrassa.

I el Bordils es va assegurar matemàticament la permanència, un any més, a la Divisió d'Honor Plata d'handbol després de derrotar el Maristas Algemesí per 33 a 25 al Blanc i Verd.

Raül Muxach

Raül Muxach

En Ràdio Girona desde 1998. Redactor de informativos y narrador de partidos de futbol y baloncesto.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00