Sociedad
TARRAGONA

Art a la pantalla de la Tabacalera

El Centre d’Art de Tarragona reivindica el paper de la fotografia en aquest espai

Jardí Vertical de La Tabacalera. / Laia Flórez

Tarragona

La pantalla de la Tabacalera de Tarragona a partir d’ara també tindrà un ús artístic. El Centre d'Art Teler de llum proposa la projecció de diferents muntatges fotogràfics en aquest espai que cridin l’atenció dels vianants i els convidin a reflexionar. El projecte agrupa la participació de diferents fotògrafs que crearan muntatges audiovisuals pensats especialment per a ser projectats a la pantalla. Segons el director artístic del Teler de Llum, Jordi Abelló, “és un espai en el que la fotografia també pot tenir el seu paper”.

El primer muntatge fotogràfic que es projectarà és “La força de les plantes”, de Pep Escoda. Es pot veure des d’aquesta setmana cada dia a la tarda a partir de les 16h. L’audiovisual, de dos minuts de durada, reflexiona sobre el paper de les plantes dins de la societat i com s’adapten a la duresa de l’asfalt de la vida urbana.

Art a la pantalla de la Tabacalera

Més projeccions a posteriori

Aquesta és una proposta artística a llarg termini que comptarà a posteriori amb els projectes artístics de dos fotògrafs més, Miguel Trillo i Jordi Ortiz.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00