Sociedad
TORREDEMBARRA 24M

Masagué no podrà presentar-se com a candidat a les eleccions

El Tribunal Constitucional ha donat el cop de porta definitiu a la formació Units per Torredembarra, ja que no ha acceptat a tràmit el recurs interposat per l'ex alcalde torrenc imputat.

Torredembarra

Units per Torredembarra finalment no es podrà presentar a les eleccions. La formació liderada per l’ex alcalde imputat per presumpta corrupció, Daniel Masagué, ha rebut el cop de porta definitiu que l’impossibilita per poder ser una de les candidatures a les urnes. El Tribunal Constitucional era la última esperança per Masagué, després de rebre les negatives del Jutjat Contenciós Administratiu i de la Junta Electoral de zona. Doncs bé, el constitucional no ha admès a tràmit el recurs. Segons fonts jurídiques consultades, se li ha restringit l’accés perquè es considera que no hi ha cap motiu que en justifiqui la presentació.

Masagué és el cap de llista d'Units per Torredembarra.

Aquest dimarts al vespre es va presentar oficialment en públic la candidatura, ja que tots els membres de la llista tenien el convenciment de poder imprimir les paperetes electorals tot i els múltiples entrebancs trobats pel camí: la Junta primer no va acceptar a Units per Torredembarra perquè no estava registrat com a partit. Davant d’això, Masagué va interposar un recurs al Jutjat Contenciós que es va desestimar. El darrer cartutx que li quedava era el Constitucional, que també l’ha tombat no acceptant-lo a tràmit.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00