Sociedad
CAS BPA

La plataforma d'afectats decidiran les accions legals a emprendre després de reunir-se amb l'AREB

El grup que ja reuneix 400 clients farà una reunió informativa la setmana vinent amb afectats

Imatge de la web de la plataforma d'afectats de BPA. Ja són 400 els afiliats

Andorra la Vella

La Plataforma d'afectats de BPA decidirà si pren accions legals després de reunir-se amb l'AREB, la setmana vinent.

Des que ahir es llencés el web afectatsbpa.com, ja són 400 els clients de l'entitat que s'han sumat a la iniciativa que promoure els advocats Gemma Martínez, Anna Soler i Xavier Bossa.

L'objectiu principal de la Plataforma és exercir d'interlocutor vàlid entre els organismes implicats en el cas BPA, principalment l'Agència de Resolució d'Entitats Bancàries, l'AREB. Segons els promotors de la plataforma, s'evita així "la desinformació que és el que porta a la desesperació de molta gent".

Així doncs, la primera de les accions ha estat sol·licitar una reunió amb l'AREB que es preveu tingui lloc a meitat de la setmana vinent. Serà llavors quan decidiran si emprenen o no accions legals. Així ho ha explicat Anna Soler, una de les impulsores del moviment.

La Plataforma vol demanar, entre d'altres qüestions, que es tinguin en compte en l'aixecament de les mesures cautelars casos particulars especialment greus o en situació límit.

Pel que fa al grup d'estalviadors que encapçala el resident Manu Bustelo, esperen poder ampliar la setmana vinent a més afectats el recurs administratiu presentat a l'INAF i entrar una demanda judicial en les propers setmanes.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00