Sociedad
HORA CAMP DE TARRAGONA

La Ganxeta vol ser llibre

Dues mares ens presenten el seu projecte de conte infantil que financen via Verkami i que veurà la llum abans no arribi l’estiu.

Sonia Rodríguez:'La idea es transmetre valors'.

Sonia Rodríguez:'La idea es transmetre valors'.

09:02

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/038RD010000000024137/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“La idea no és explicar contes de fades sinó contes més contemporanis per transmetre valors”. Sonia Rodríguez que amb la Marina Romeu ens presenten un conte infantil, La Ganxeta i la Pedra Preciosa que s’està finançant a Verkami i que aviat veurà la llum.

“Vam començar amb un taller de les escoles bressolo de pares, mares fills i filles i era un taller d’explicar contes. I ho vam provar primer allí arran d’una conversa amb la Sonia amb la que sempre hem tingut bon feeling explica Romeu. La Sònia vol puntualitzar d’entrada que “no intentem educar però els contes ens permet explicar als nens els que els volem dir” i la Mireia explicita més encara el què es vol transmetre: ”Són valors com la tolerància, el treball en equip, el respecte l’empatia”. Busquen l’educació emocional dels infants amb la Ganxeta que és un personatge inquiet, despert, ecològic...

Després d’explicar El monstre de colors de l’Ana Llenas o De que fa gust la lluna... S’han animat a fer el seu propi conte sent coguionistes i amb els dibuixos de Guillem Castro que és el marti de la Mireia que titlla el projecte de “”Handmade”perquè ens ho hem fet tot naltros, fins i tot les veus que apareixen a l’espot de Verkami són les dels nostres fills”.

I ara a principis de Maig tot apunta, si no hi ha res de nou, que la Ganxeta veurà la llum durant el mes de juny.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00