Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad
TARRAGONA

"Més roba de segona mà significa menys qualitat"

Els paradistes i marxants del mercat del barri de Bonavista estan indignats per l’augment de productes que no són nous de trinca.

Reportatge del mercat de Bonavista

Reportatge del mercat de Bonavista

03:30

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078104/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

El creixent número de parades de segona mà al mercat de Bonavista ha despertat queixes entre els seus paradistes, que alerten que això provoca la baixada de qualitat dels seus productes. Els marxants reclamen a l’ajuntament més control per regular què es ven al mercat i com es gestiona la venta de segona mà, entre d’altres mesures de seguretat i protocol que millorin la situació global.

“El mercat era famós perquè podies trobar de tot, però amb la crisi el producte s’ha marginat molt”, explica Enric Daza, president de l’Associació de Marxants de la ciutat. L’ajuntament però, rebat que no es pot fer res per determinar què es ven a cada parada, més enllà de mantenir l’equilibri entre els tipus de parades que hi ha i els sectors als que es dediquen. Segons la regidora de Comerç, Patrícia Anton, “la llicència continua sent la que tenen demanada, per vendre roba. La qualitat del producte ja és responsabilitat de cada venedor”.

Parada del mercat de Tarragona. / Laia Flórez

Més peticions

“La seguretat i un major control del compliment de les normes són també necessitats del Mercat de Bonavista”, tal i com diu el president de l’Associació de Marxants de la demarcació, Josep Joaquim, a l’espera de negociar amb l’ajuntament una nova ordenança de mercats que millorin el seu funcionament. Aquí s’obre el diàleg entre l’ajuntament i els paradistes amb una finalitat comuna: trobar solucions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00