Sociedad

Ofensiva contra els clubs cannàbics

L'Ajuntament de Barcelona prohibirà la instal•lació d'aquestes associacions a menys de 150 d'un equipament o establiment o hi hagi nens

Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona aprovarà demà una normativa que prohibeix que els clubs cannàbics estiguin a menys de 150 metres d'un equipament o establiments on hi vagin nens. Té igual que sigui públic o privat. Això vol dir que una associació d'aquest tipus no pot estar a prop d'una escola, un parc, una botiga de llaminadures, un poliesportiu, un centre sanitari... La llista és tant llarga que dona una idea de com de restrictiva és aquesta normativa.

El consistori calcula que els 120 clubs que hi ha ara mateix quedaran reduïts a poc més d'una trentena. El primer tinent d'alcalde, Joaquim Forn, explica que això "permetrà rebaixar d'una forma important la presència dels clubs cannàbics a la ciutat de Barcelona".

El Pla Especial Urbanístic que ho regula s'aprovarà demà a la comissió de govern i definitivament a la tardor. Això permet a més allargar un any més la moratòria per obrir un club cannàbic a Barcelona. L'actual finalitzava el mes que ve.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00