Sociedad
TGN 24M

El PP vol formar a la Guàrdia Urbana per lluitar contra el jihadisme

Els populars també volen incrementar els agents de la unitat de policia administrativa i millorar l’intercanvi d’informació entre tots els cossos de seguretat.

Fernández és el cap de llista del PP a Tarragona. / Eva Hidalgo

Tarragona

El Partit Popular de Tarragona proposa formar als agents de la Guàrdia Urbana per combatre el jihadisme i dotar el cos de més recursos. Després de demanar un increment de vigilància a les mesquites i el tancament de locutoris i kebabs, els populars intensifiquen el seu discurs en aquesta línia a les portes de la campanya electoral.

“Tenim una policia local excel·lent i cal que treballin amb totes les eines que poden arribar a tenir a l’abast”. Amb aquest enunciat el candidat dels populars, Alejandro Fernández, desgrana tres propostes: formar a la Guàrdia Urbana en matèria antijihadista, incrementar el nombre d’agents de la unitat de policia administrativa –la que investiga presumptes nius terroristes- i millorar els protocols d’intercanvi d’informació entre els agents del cos local, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil.

Alejandro Fernández: 'cal dotar la Guàrdia Urbana de més recursos'

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078133/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Fernández assegura que el jihadisme “és una amenaça real, que tenim a tocar” i que cal actuar també a nivell local.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00