Sociedad
REUS 24M

El Debat, a la ràdio i a la televisió

Canal Reus TV i Ràdio Reus – Cadena SER organitzen el debat electoral de cara els comicis del proper 24 de maig a Reus. Serà aquest dimarts dia 12 i hi participaran David Vidal (CUP), Jordi Cervera (ARA Reus), Sebastià Domènech (PP), Francesc Vallès (PSC) i Carles Pellicer (CiU). El debat serà moderat per Jaume Vich, cap de continguts de Canal Reus TV i Marc Càmara, cap de continguts de Ràdio Reus – Cadena SER.

Reus

Dimarts dia 12 de maig, els candidats dels cinc partits que actualment tenen representació a l’Ajuntament de Reus, s’enfrontaran en el que serà EL DEBAT d’aquestes eleccions municipals a la ciutat. David Vidal (CUP), Jordi Cervera (ARA Reus), Sebastià Domènech (PP), Francesc Vallès (PSC) i Carles Pellicer (CiU) exposaran les seves propostes de cara els propers 4 anys en un debat moderat per Jaume Vich, cap de continguts de Canal Reus TV i Marc Càmara, cap de continguts de Ràdio Reus – Cadena SER.

El debat ha de servir per posar sobre la taula les principals preocupacions de la ciutadania i buscar respostes a les preguntes que es fan els reusencs i reusenques: Com i de quina manera es poden reduir les xifres de l’atur? Què passa amb el futur de la ciutat? Quina ha de ser el paper de Reus en els propers 4 anys al Camp de Tarragona i al conjunt del país? Aquests i molts d’altres seran els arguments al voltant dels que girarà un debat que durarà prop de 90 minuts i que es podrà seguir a partir de les 19h. per Canal Reus TV i a la freqüència de SER Catalunya, al 97.1 de la fm, i als web de la televisió i la ràdio. A més també es podrà seguir a través de les xarxes socials de Canal Reus TV i de Ràdio Reus – Cadena SER.

El debat que organitzen Canal Reus TV i Ràdio Reus – Cadena SER és el primer que se celebrarà a Reus de cara els comicis del proper 24 de maig. Unes eleccions cabdals per al futur de la ciutat i que poden donar més d’una sorpresa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00