Sociedad
SUCCESSOS

Mor una noia en caure d'un cinquè pis en un hotel de Salou

Els fets han passat durant la nit de dimecres a l’hotel Eurosalou. Segons diverses fonts, anava beguda i la nit anterior hauria discutit amb la seva parella.

Façana de l'hotel. / ACN

Salou

Una noia ucraïnesa de 28 anys ha mort aquest dimecres en caure d'un cinquè pis en un hotel de Salou. Els fets han tingut lloc cap a les vuit del vespre a l'hotel Eurosalou, al carrer de la Ciutat de Reus. La noia s'allotjava amb la seva parella en una habitació d'aquest establiment de tres estrelles i segons diverses fonts anava beguda. Sembla que quan ha caigut estava sola a l'habitació, ja que en aquell moment el seu marit havia baixat a la recepció. Els investigadors treballen amb la hipòtesi d'un accident.

Nombrosos veïns han presenciat els fets, ja que el balcó d'on ha caigut la jove s'ubica a la façana principal de l'hotel, una zona molt transitada. Un dels testimonis dels fets és un treballador del bar New York Ravinder Kumar, qui ha sentit crits i ha vist la noia subjectant-se de la barana del balcó amb el cos cap enfora. En pocs segons, ha afegit, la noia s'ha precipitat.

Testimoni dels fets

01:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078189/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alguns ocupants de l’hotel han explicat que la nit anterior la noia hauria discutit amb la parella i s’haurien sentit crits a l’habitació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00