Sociedad

Mestre de mestres

El radiofonista Joan Ramon Mestre ha dit adéu aquest dimarts. La seva veu ha sonat per Ràdio Reus i les emissores de SER Meridionals durant més de 30 anys.

Joan Ramon Mestre durant la celebració de l'Any de la Ràdio. / Cadena SER

Joan Ramon Mestre ha marxat aquest dimarts a l’edat de 61 anys. El seu treball diari davant dels micròfons de Ràdio Reus i la Cadena SER durant dècades fan que la seva veu sigui una de les més emblemàtiques i referents del territori.

Una dilatada trajectòria

Homenatge a Joan Ramon Mestre

17:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078449/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Mestre va començar a Ràdio Reus a finals dels anys 70 i des de llavors va mantenir una llarga trajectòria com a comunicador sempre lligada a les emissores de SER Meridionals: Ràdio Reus, Ràdio Móra d'Ebre, Ràdio Salou i SER Tarragona. Això el va convertir en una de les persones més conegudes i estimades de la ràdio i, sense ell saber-ho, en un mestre de mestres.

Avui la ràdio està de dol, tres generacions de radiofonistes han compartit amb ell hores i hores de transmissions.

Forta vinculació amb la cultura i l’associacionisme reusenc

Joan Ramon sempre va compaginar la ràdio amb la seva gran passió pel cinema, el col·leccionisme, els Gegants de Reus i la Setmana Santa, entitat de la que n'ha estat president fins al dia d'avui.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00