Directo

PREMIOS ORTEGA Y GASSET Sigue en directo la entrega de los Premios Ortega y Gasset de Periodismo 2024

Sociedad

Collboni nega un pacte amb CiU i ERC per mantenir Trias a l'alcaldia

El candidat socialista acusa Ada Colau d'haver adoptat tics de la vella política com per exemple dir mentides

Collboni nega un pacte amb CiU i ERC per mantenir Trias a l'alcaldia

Collboni nega un pacte amb CiU i ERC per mantenir Trias a l'alcaldia

Barcelona

Tots els partits s'esforcen en deixar clar que encara no han triat parella de ball per després de les eleccions. En una entrevista a Ser Catalunya, el candidat del PSC, Jaume Collboni, diu que és mentida que ja tingui acordat fer alcalde a Xavier Trias, com assegura Ada Colau de Barcelona en Comú.

Collboni ha afegit que l'únic acord que existeix és el que tenen Convergència i Unió i Esquerra Republicana per posar la ciutat al servei de la independència de Catalunya. El candidat socialista ha assegurat que el PSC "ni està ara ni estarà després del 24 en aquest projecte".

L'alcaldable socialista ha criticat la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, per haver assegurat que CiU, ERC i el PSC ja tenen tancat un acord per mantenir Xavier Trias a l'alcaldia i garantir així "l'ordre" a la ciutat. Diu Collboni que Colau ha adoptat “els pitjors tics de la vella política com parlar de pactes i no de programa i mentir”.

Trias i Bosch també neguen el pacte

El candidat de CiU, Xavier Trias, nega qualsevol acord. I assegura que és normal que en campanya ningú vulgui acostar-se a qui està governant. Trias ha afegit que "som la força a batre i el dia després tots haurem de mirar com col·laborem per mirar que la ciutat vagi endavant".

També diu que no té res tancat amb cap força política el republicà Alfred Bosch. El candidat d'ERC diu que li sorprèn "la de coses que diu que sap el senyor Collboni". Reconeix que Trias els va dir que els comprava tots els eixos del programa republicà, però Bosch vol que concreti "com pensa desfer els acords amb el PP".

El 24 de maig a la nit, els escenaris es començaran a clarificar

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00