Sociedad

Trias: "Sembla que la Junta Electoral faci propaganda"

En una entrevista a SER Catalunya, l'alcalde i candidat de CiU aposat més clar que mai per una entesa amb Esquerra Republicana i el PSC per governar

Trias: "Sembla que la Junta Electoral faci propaganda"

Trias: "Sembla que la Junta Electoral faci propaganda"

Barcelona

L'alcalde i candidat de CiU, Xavier Trias, ha assegurat que la decisió de la Junta Electoral Central, que obliga a retirar les estelades dels edificis públics i els col·legis electorals, farà que hi hagi moltes més banderes independentistes als balcons. En aquest sentit, Trias, en una entrevista a SER Catalunya ha assegurat que amb resolucions com aquestes "sembla que la Junta Electoral Central faci propaganda".

Trias ha afegit que a Barcelona no hi ha cap edifici públic amb l'estelada perquè han de complir la llei i tothom sap que això no es pot fer.

En la mateixa entrevista, Xavier Trias, ha dit més clar que mai que per governar a la ciutat aposta per una entesa amb Esquerra Republicana i el PSC. Diu Trias que és un error que les forces nacionalistes es barallin, que han de buscar els punts en comú i apropar-se a altra gent "per convèncer-los que Catalunya no pot continuar com està". O el que és el mateix que pactar amb ERC no vol dir que el PSC no pugui estar en un hipotètic govern.

Trias ha afegit que fins i tot creu que en determinades qüestions podrien arribar a acords puntuals amb Barcelona en Comú. La líder d'aquesta formació, Ada Colau, creu que això ratifica que CiU, Esquerra i el PSC ja tenen tancat un pacte.

Xavier Trias ha insistit en què el govern de Barcelona s'hauria de decidir de seguida i no esperar a la celebració de les eleccions catalanes del setembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00