Sociedad

Demanen la dimissió del candidat del PP a Sabadell per agredir un activista de la PAH

Peticions de dimissió pel cap de llista del PP a Sabadell, Esteban Gesa, que segons la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca hauria intentat agredir a un del activistes que van irrompre al míting de Rajoy a Barcelona

Barcelona

A un vídeo que l'entitat ha penjat a les xarxes socials es veu com una persona que assitia al míting de Rajoy intentar donar un coça a un dels manifestants, al mateix temps que n'hi ha d'altres que l'agredeixen amb les banderoles.

Demanen la dimissió del candidat del PP a Sabadell per agredir un activista de la PAH

El portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Albert Jiménez dóna per fet que el de la puntada de peu és el cap de llista del PP per Sabadell i en demana la dimissió o el cessament immediat per uns fets que considera molt greus.

Esquerra Republicana, Crida per Sabadell o Unitat per Sabadell també han demanat la dimissió de Gesa. La primera reacció del PP ha arribat per part de l'alcaldable per Barcelona, Alberto Fernández Díaz. S'ha limitat a demanar a Ada Colau que digui als seus amics de la PAH que deixin de coaccionar la lliure expressió dels altres.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00