Sociedad
HORA CAMP DE TARRAGONA

Pellicer demana un govern fort

L’alcaldable per CIU, Carles Pellicer, segueix culpant de la situació de Reus al govern anterior, reivindica el seu paper d’estabilitzador econòmic i demana un govern fort per governar els pròxims 4 anys.

Carles Pellicer: 'Es van passar al entrar a l'ajuntament d'aquella manera'.

Carles Pellicer: 'Es van passar al entrar a l'ajuntament d'aquella manera'.

08:46

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078734/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Reus

“Es van passar a l’entrar d’aquella manera” Carles Pellicer, alcalde per CIU a l’ajuntament de Reus en relació a la irrupció de la Guàrdia Civil a l’ajuntament de Reus en relació al cas INNOVA. Un fet del que el va molestar molt també va ser que “abans de la guàrdia civil havia arribat la premsa el que em va suposar que això era una gran operació”.

Un Pellicer que s’ha prestat un cop més a repetir el moment “em dic Pellicer, Carles Pellicer” a l’estil James Bond per passar a reivindicar obra feta com les columnes a la plaça Llibertat, el fet d’haver desencallat la situació de Metrovacesa o el haver simplificat l’organigrama empresarial d’INNOVA i amb “l’objectiu de que al pròxim mandat en siguin només quatre”.

En referència a l’inauguració de Metrovacesa a finals d’aquest any , hem recuperat les declaracions que ens va fer Ernest Juncosa, president de la Unió de Botiguers de Reus , i en les que veia a venir que amb la inauguració del nou centre comercial “ens espera un Nadal molt negre”. Pellicer ha respost que per fer costat al comerç local endegaran una campanya per aquest sector reusenc al mateix mes d’agost.

Aquest és només un petit esbós del que ha donat de si la visita d’un Pellicer que per activa i per passiva ha reivindicat el seu paper de salvador de la situació econòmica de Reus i que demana un govern fort per poder executar els projectes que té en ment.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00