Sociedad
TGN 24M

Ballesteros: "no m'espanta haver de pactar, el que vull és un govern sòlid"

El candidat del PSC es mostra disposat a entendre's amb altres formacions si cal pactar per formar govern. D'altra banda, qualifica la campanya com una "guerra bruta" per la polèmica generada per CiU al assegurar que s'havien paralitzat les obres del Mercat Central.

Ballesteros als estudis de la SER a Tarragona. / Jordi Cartañá

Tarragona

Josep Fèlix Ballesteros encara la recta final abans de la cita a les urnes amb optimisme. Les enquestes li donen una majoria àmplia, però no suficient com per poder fer un govern majoritari. Té gola avall que potser haurà de triar company de ball pel proper mandat: “no m’espanta haver de pactar. Jo el que vull és formar una majoria àmplia i sòlida per poder tirar endavant la ciutat”.

Entrevista Josep Fèlix Ballesteros

19:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078727/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La campanya electoral la defineix com a “bruta” pel joc de declaracions dels darrers dies sobre les obres del Mercat Central: “el candidat convergent Albert Abelló es va passejar pels comerços del voltant i l’interior de l’equipament assegurant que els treballs s’havien paralitzat, quan no era cert. Els operaris continuen fent la seva feina i el punt i final es posarà a principis de juny”. Ballesteros lamenta la guerra mediàtica i assegura que “en campanya, no tot s’hi val, ja que s’ha jugat amb la bona fe de la gent”.

El seu projecte estrella

Els Jocs del Mediterrani del 2017 són la cirereta del pastís per Ballesteros, que aboca tots els seus esforços a defensar-los tot i que alguns partits assegurin que no veuen clara la viabilitat. Assegura que tot va segons el calendari previst, i de fet ja han començat els moviments de terres per construir els nous equipaments. Falta per tancar, però, un serrell important: el finançament que aportarà el govern de l’Estat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00