Sociedad

Alves: "El Barça no em valora com mereixo"

El jugador ha aprofitat l'ocasió per enviar un missatge a Bartomeu: "El presidente sabe lo que tiene que hacer para que renueve"

Barcelona's Brazilian defender Dani Alves gestures as he gives a press conference at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, near Barcelona on May 25, 2015. AFP PHOTO/ LLUIS GENE / LLUIS GENE AFP

Barcelona

Dani Alves ha explicat avui en roda de premsa que el seu futur “és una incògnita” i que només pensa en les dues finals que queden per disputar: “Fins al 7 de juny sóc jugador del Barça i només penso en això”.

Dani ha recalcat al llarg de la compareixença que encara no té la decisió presa: “Tinc opcions que estic estudiant, però la decisió la prendré un cop acabi la final de la Champions”.

Escolta la roda de premsa de Dani Alves (25/05/2015)

39:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/002RD010000000961280/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Malgrat la intenció del jugador era no parlar de la seva possible sortida del club, el brasiler s'ha sentit molest amb alguns sectors de la premsa i ha decidit actuar: “Hi ha massa ximpleries i el límit ha arribat, llavors haig de sortir i defensar-me de tantes coses que es diuen”.

El jugador ha aprofitat l'ocasió per enviar un missatge clar a la directiva blaugrana, assegurant no sentir-se valorat pel Barça: “Jo he parlat amb el president i li he passat la informació del que acceptaria i em semblava just per seguir en el club, però si ells no volen...”.

Poc abans de concloure la roda de premsa, ha deixat un dels titulars de la jornada. “A hores d'ara està descartat que segueixi en el Barça” i ha negat que el PSG estigui entre les seves opcions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00