Sociedad

Pressions d'Unió a Mas perquè ajorni el 27-S

Els democristians volen que el president català es replantegi la data del 27 de setembre per les eleccions plebiscitàries. El debat ha crescut després dels resultats decebedors de les votacions d'ahir. Dins la federació augmenten les veus que creuen que els comicis haurien de ser més tard, després de les generals

CiU valora el resultat municipal i evita de moment el debat sobre el 27-S: "Ja el farem amb tranquil·litat" / Mateos, Patricia ACN

Barcelona

El debat semblava superat però potser només estava hivernant, a l'espera del desenllaç de les eleccions municipals. Després der la caiguda d'ahir fonts d'Unió Democràtica apunten que potser caldria pensar-s'ho dues vegades i fins i tot algun dirigent diu que les presions a Artur Mas podrien ser públiques en els propers dies.

De moment, però, avui no és el dia. Asseguren que n' no'han parlat a les executives que s'han fet per separat de CDC i UDC.

El secretari general de la formació, Ramon Espadaler, ha evitat el debat sobre el 27-S però no ha descartat que s’obri en el futur: "Ja el farem amb tranquil·litat, però no desprenguin d'això que posem en qüestió cap dels camins traçats per la federació"

Això sí, des de Convergència i Unió s’ha admès preocupació pel procés després de la derrota a Barcelona

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00