Sociedad
REUS

La Ganxet Pintxo Primavera 2015 ja té guanyadors

Els establiments que han estat guardonats són: l’Antull, l’Estel, Fleca Restaurant 158, la Tarongina, Lizarran, Rosa dels Vents, Arrels i As de Copes.

Els guanyadors de la Ganxet Pintxo Primavera 2015. / Marta Olivé

Reus

La Cambra de Comerç de Reus ha estat aquest dimarts l’escenari del lliurament de premis de l’edició La Ganxet Pintxo Primavera 2015. Els establiments que han estat guardonats són: l’Antull, l’Estel, Fleca Restaurant 158, la Tarongina, Lizarran, Rosa dels Vents, Arrels i As de Copes.

Els premis, que estan dividits en quatre categories, inclouen: Premi Popular Ganxet Pintxo Primavera 2015 per els establiments Antull per Enrolla’t, l’Estel per Saquets Deliciosos i Fleca Restaurant 158 per 158’S Secrets, Premis Ganxet Pintxo Primavera 2015 per La Tarongina i el seu Llonganissa rostida amb AK Damm i salsa de bacó i bolets, Lizarran per Pollastre Txumerrikasko i Rosa dels Vents per Sóc un Pirata. El Premi Damm s’ha atorgat al restaurant Arrels per Sorpresa i finalment el Premi Ganxet Llengua per l’establiment As de Copes.

Durant l’acte, el president de la Cambra de Comerç, Isaac Sanromà ha subratllat la importància d’aquesta ruta per la ciutat de Reus “és molt més que una ruta, ens aporta turisme i comerç”.

El lliurament de premis ha comptat amb la participació de Maria Dolors Sarda, del Consell del Centre de Normalització Lingüística, Jaume Batista, coordinador de la ruta i Jordi Gispert representant d’Estrella Damm.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00