Sociedad
POLÍTICA

Ciutadans vol deixar colors a banda a l'hora de fer política municipal

El partit assegura que a l'hora de treballar als ajuntaments s'ha de fer tenint en compte les necessitats dels ciutadans i no les ideologies.

El portaveu de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, als estudis de la SER. / Jordi Cartañá

Tarragona

Ciutadans ha estat una de les grans sorpreses d’aquestes eleccions. Tot i que les enquestes auguraven un fort ascens del partit, la realitat ha superat totes les expectatives, incloses les dels mateixos components de les llistes. A Tarragona és la segona força més votada amb quatre regidors, els mateixos que a Reus, on ocupen el tercer lloc. La figura del seu líder a nivell nacional, Albert Rivera, ha tingut molta tirada a les urnes a nivell local, on la marca ha tingut un pes decisiu en els resultats.

El que té molt clara la formació és que els pactes de govern no són gratuïts i que no hi volen entrar a qualsevol preu. De fet, el candidat a la capital, Rubén Viñuales, té molt clar que no ho farà: “la força guanyadora és el PSC, i és Ballesteros qui ha de governar. Si no, al final s’acaben donant xecs en blanc”.

Entrevista amb els caps de llista de Ciutadans a Tarragona i Reus.

16:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000078837/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Pel que fa a la gestió del dia a dia de la ciutat, tant Viñuales com el portaveu a Reus, Juan Carlos Sánchez, també creu que s’han de deixar colors a banda i treballar en clau municipal per garantir el bon funcionament de pobles i ciutats.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00