Sociedad

Mas-Collell adverteix Colau que no els pagaran abans per molt que gesticulin

El conseller d’Economia diu que quan tinguin més diners pagaran “segons un procés ordenat que tracta a tots als ajuntaments de la mateixa manera”

GRA061. BARCELONA, 26/05/2015.- El conseller de Economía de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, durante la reunión semanal del gobierno catalán, hoy en Barcelona, dos días después de las elecciones del 24M. EFE/Toni Albir / TONI ALBIR EFE

Barcelona

El titular d'Economia respon a Ada Colau que per moltes exigències que faci al President Mas perquè la generalitat pagui el deute a l'ajuntament de la capital, no tindrà un tracte preferent davant la resta de municipis.

Andreu Mas-Colell recorda que el ritme dels pagaments dependrà principalment dels diners que vagin arribant des de Madrid: “Si el FLA obre més l’aixeta de la tresoreria serà benvingut i repercutirà en benefici de tots. Però els pagaments es faran no a conseqüència de gesticulacions sinó per un procés ordenat que tracta als ajuntaments de la mateixa manera”

I Mas-Colell ha afegit també que a Barcelona no se l'ha discriminada.

Un altre conseller, el de Territori, Santi Vila, carrega de nou contra les prioritats econòmiques d'Ada Colau. Si la futura alcaldessa no vol executar el gran hotel a la Diagonal, al costat dels Jardinets de Gràcia, haurà d'explicar perquè s'oposa a la creació de centenars de llocs de treball.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00