Deportes

Abidal: "A un jugador com Alves, el renovo sense dubte"

L'ex jugador blaugrana Eric Abidal ha assegurat que no vol que Dani Alves surti del Barça: "Si marxa, el Barça perd una gran persona però també un jugador enorme"

Barcelona

Eric Abidal ha defensat, un cop més, el seu amic Dani Alves. Per Abidal, el president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, hauria de renovar-lo "sense cap mena de dubte". 

L'ex jugador francès també s'ha mostrat content per la classificació de l'equip blaugrana per a les finals de Copa del Rei i de la Champions League. A més, ha recordat que "ja coneixem la capacitat de l'equip i del que són capaços" per aconseguir aquests títols. El Camp Nou, segons Abidal, també "suposarà un avantatge" pel Barça.

Escolta les declaracions d'Eric Abidal

01:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/000WB0478520150528211837/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'ex jugador blaugrana, preguntat per l'acomiadament de Carlo Ancelotti, s'ha referit al tècnic italià com a "un molt bon entrenador i una molt bona persona" a qui "li han anat malament les coses aquesta temporada". Sobre la possible arribada de Rafa Benítez a la banqueta del Reial Madrid, Abidal ha alertat que "tindrà molta o més pressió" de la que va tenir Ancelotti i que, "si no guanya títols, li pot passar el mateix que a Ancelotti".

Abidal ha fet aquestes declaracions en un acte benèfic que la seva fundació ha organitzat amb Ricoh. L'acte celebrava l'arribada de 36 ciclistes que han recorregut en onze dies els 1.445km que separen Londres i Barcelona. L'acció tenia com a objectiu recaptar fons per a la recerca del càncer de fetge i la quantitat recaptada va superar els 160.000€. Un repte que, segons Abidal, mostra que "nosaltres mateixos no coneixem el nostre cos" i que "l'ajuda dels altres ens dóna la força per fer del nostre cos, una màquina".

Abidal ha avançat que la seva fundació té planejats més reptes als mesos de novembre i desembre, entre ells, un torneig benèfic de futbol a Sant Cugat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00