Sociedad

El jutge del cas Palau embarga les 15 seus de CDC

El jutge del Cas Palau embarga les 15 seus que Convergència ha posat en garantia als jutjats per cobrir possibles responsabilitats. La fiscalia dubta que aquests locals valguin tant com l'edifici del centre de Barcelona, ofert inicialment

Barcelona

El jutge també ha demanat a l'Agència Tributària que taxi aquests 15 locals per saber quan valen. Inicialment Convergència va posar en garantia als jutjats la seu central del partit a Barcelona, que està valorada en 12 milions d'euros, però fa unes setmanes va retirar aquest edifici per poder vendre'l i canvi va deixar en garantia els locals.

La fiscalia creu que tenen un valor inferior, que no arribaria a cobrir els 6 milions i mig d'euros que calcula que es van desviar del Palau a Convergència.

Convergència recorrerà: assegura que es tracta d'un embargament preventiu i recorda que el jutge només podria reclamar-los en cas d'una condemna ferma.

Segons ha pogut saber aquesta emissora, el fiscal també recorrerà el tancament de la investigació.

Considera que el jutge no ha tingut en compte els últims peritatges sobre els diners en efectiu que haurien sortit del Palau i haurien anat a parar al partit i que per això el magistrat ha tornat a xifrar el suposat desviament només en 3 milions i mig, molt per sota dels càlculs de la fiscalia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00