Sociedad
REUS

Hola Sant Pere!

Per segon any, un miler d’alumnes de les escoles de Reus han donat la benvinguda a les festes de Sant Pere reproduint a la Plaça del Mercadal un element del seguici. Si l’any passat va ser la Mulassa, enguany ha estat l’Àliga.

Hola Sant Pere!

Hola Sant Pere! / Marc Càmara

Reus

Encara queden un parell de setmanes perquè comenci formalment la Festa Major de Sant Pere de Reus. Però els escolars, després del dijous de Corpus de la setmana passada, ja no poden esperar més, i avui han saludat a Sant Pere i li han donat la benvinguda.

Un miler d’alumnes de diferents escoles de la ciutat han tornat a participar en aquest acte organitzat per Canal Reus TV i que busca que els xiquets i xiquetes se sentin implicats en la festa. Aquest dimarts han reproduït l’Àliga de la ciutat a la Plaça del Mercadal.

Segon any

L’any passat, centenars d’alumnes també van participar en la primera edició d’aquest acte que, si tot va bé, es convertirà en una de les portes d’entrada a la festa major. L’any passat es va reproduir la Mulassa en un esdeveniment que va sorprendre per la seva originalitat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00