Sociedad

Un noi de 35 anys liderava la facció dels Latin desarticulada pels Mossos

SER Catalunya ha pogut parlar amb la filla de la família que l'acollia, que li hauria admès qui era

Barcelona

Els Mossos han detingut el líder de la facció Unión de Culturas dels Latin Kings en un pis del número 26 del carrer Monturiol de Santa Coloma de Gramenet. "Això no és res", ha dit mentre els Mossos el portaven emmanillat a l'esquena cap a un cotxe patrulla i el fotografiàvem. Estava acollit per una família sud-americana des de fa mig any. El pare és entrenador de lluita lliure i l'havia conegut al gimnàs a través de la seva filla. Aquest matí la família ha quedat impactada quan ha vist els Mossos entrant a casa seva. La noia, Carla, anava cap a treballar quan ha trobat els agents al carrer que baixaven de les furgonetes en direcció a casa seva. La jove ha explicat a SER Catalunya que el noi li havia negat diversos cops que encara formés part d'aquesta banda: "Ell no era un qualsevol, era qui era i havia estat tres anys a la presó i cap dels seus l'havia ajudat i em deia que ell ja no tenia res a veure amb la banda. No portava tampoc cap símbol visible. Jo pensava que tenia algun negoci una mica alternatiu però no pensava que estigués ficat en res important perquè sinó no hauria volgut que estigués a casa meva", ha explicat aquesta jove, que s'ha posat a plorar quan ha vist els Mossos a les portes del bloc de casa seva.

La Unitat Central de Grups Juvenils Organitzats de Mossos està fent una desena d'escorcolls en pisos i locals de la banda, el més important al carrer Mallorca, 630 on han trobat una plantació de marihuana.

Els agents busquen sobretot drogues i armes per tenir més càrrega de prova en una investigació que va començar fa mesos.

La banda està relacionada amb un grup que el novembre de l'any passat va tallar els dits de la mà a un jove a Badalona. Els presumptes autors ja van ingressar entre reixes i tenien vinculacions amb el grup desarticulat avui per la policia catalana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00