Sociedad
POLÍTICA

CiU signa un acord de govern amb ERC a Valls

El convergent Albert Batet ha signat un pacte amb els republicans pels propers quatre anys. Els serveis a les persones i el full de ruta sobiranista són alguns dels principals puntals.

Batet i Barberà amb els nous regidors de govern d'ERC. / ACN

Tarragona

CiU i ERC aniran de la mà a Valls durant tot el mandat. Els dos camps de llista, l’alcalde Albert Batet i el republicà Jordi Cartanyà, han signat un acord de govern que fixa els serveis a les persones i el full de ruta sobiranista com a temes principals. Els més de 30 punts fixats al document també posen l’accent en polítiques de promoció econòmica i projectes d’envergadura com el Museu Casteller, la nova Escola Municipal de Música o la recuperació de les muralles medievals, entre d’altres. 

Dissabte Batet va ser investit com a alcalde amb un govern convergent en minoria. Segons ha explicat als micròfons de l'Hora Camp de Tarragona, "haguéssim pogut tirar endavant, però és evident que tenir una majoria estable és molt millor i més positiu per Valls". 

Pel que fa al cartipàs, es preveuen quatre tinències d’alcaldia i l’organització municipal en sis comissions informatives: Territori i Habitatge, Via Pública i Mobilitat, Promoció Econòmica, Cultura i Participació, Serveis a les Persones i, per últim, Serveis Interns i Transparència. 

Cercar acords comuns al plenari

Ambdós partits asseguren que estendran la mà a l’oposició per cercar consensos polítics d’unitat en temes de ciutat claus com ara el futur POUM o els diferents plans especials relatius als torrents de Valls.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00