Sociedad
RUPTURA DE CIU

De la unió a la desunió

El divorci entre Convergència Democràtica i Unió Democràtica no afectarà al grup municipal de l’Ajuntament de Lleida.

Paco Cerdà (UDC) i Antoni Postius (CDC) al programa especial des de la 26a Trobada Empresarial al Pirineu.RÀDIO LLEIDA

La Seu d'Urgell

Ningú hagués dit que el divorci entre els socis estava en ple bullici, si a la Seu d’Urgell haguessin vist arribar plegats al convergent i cap de llista Antoni Postius, i, al regidor i democristià Paco Cerdà. Encara no, hores després de publicitar-se el divorci, Postius i Cerdà emprenien el viatge junts des de Lleida a la Seu per participar en la 26ena edició empresarial de la Trobada al Pirineu. Veient-los i sentint-los, ningú diria que el projecte CiU s’ha acabat.

Entre converses de tots dos amb els diferents empresaris que s’interessaven per l’afectació d’aquest divorci, tant un com l’altre afirmen que els sis regidors treballaran plegats i tindran el mateix sentit de vot en les diferents votacions que es produeixin. Ho han reafirmat en el programa el Balco, en un especial des de la Trobada al Pirineu.

Toni Postius, el regidor de Convergència i cap de llista per CiU en les passades municipals respon que no hi haurà ruptura efectiva a l’ajuntament de Lleida entre Unió i Convergència. “la realitat local és molt diferent” i “la nostra voluntat és continuar treballar plegats”, diu Postius.

Coincideix plenament Paco Cerdà, regidor d’Unió i membre del comitè local d’aquest partit. La realitat local és molt diferent, i la seva voluntat, es de continuar treballant plegats. Paco Cerdà parafrasejava al propi Antoni Postius quan aquest dimecres, en una reunió del grup municipal els deia a tots els regidors “quan els pares es divorcien, els germans han d’estar units”.

En el programa especial de El Balcó des de la Seu d’Urgell, han afirmat que el divorci de la federació no afectarà a l’àmbit municipal de Lleida.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00