Sociedad

Ensenyament imposa un director d’escola

Els pares de l'escola Mar Nova de Premià de Mar han acampat a pati de l'escola per protestar contra la imposició d'un nou director per part de la conselleria d'Ensenyament.

Barcelona

L'acampada va començar ahir al migdia, després que la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, confirmés la imposició d'un nou director per aquesta escola de Premià de Mar.

Habitualment, quan un director deixa el seu càrrec, el substitueix algú del propi claustre de manera provisional. I això és el que pensaven fer els professors de l’escola Mar Nova, però, segons explica el president de l'AMPA del centre, Jordi Esterlí, Rigau s'hi ha negat i ha imposat un director de fora. Els pares estan preocupats perquè creuen que “és una maniobra feta amb l’objectiu de col·locar algú fidel a la vessant oficialista del Departament, que sigui bon gestor... prioritzant la gestió per sobre de la supervisió pedagògica”.

Rigau, que ahir va atendre els pares d'aquesta escola al Parlament, els va assegurar que el nou director no canviaria res, però ells no les tenen totes perquè per llei un director pot imposar el projecte educatiu que vulgui.

Els pares allargaran l'acampada i altres protestes fins que Ensenyament faci marxa enrere.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00