Sociedad

Els precandidats critiquen la gestora del Barça

En canvi fonts de la Comissió Gestora defensen el seu dret a fer fitxatges i traspassos per “protegir els interessos del club”

Barcelona

Diversos precandidats a la presidència del Barça s´han mostrat crítics amb la Comissió Gestora del Barça que ha agafat el relleu del govern del club després de la dimissió de la junta de Bartomeu perquè creuen que s´extralimita en les seves funcions. Sobretot a partir del traspàs de Deulofeu a l´Everton.

Laporta creu que la Gestora s´ha de limitar a administrar i que les decisions com ara vendre Deulofeu les ha de prendre el nou president.

Segons l´ex-president “sobta la venda de Deulofeu si no hi ha raons de pes perquè aleshores es deu a motius econòmics per generar ingressos”

Agustí Benedito també creu que la Gestora “s´ha de limitar a la gestió ordinària del club i no prendre decisions que impacten en el compte d´explotació o la planificació esportiva”.

Benedito també ha relacionat el traspàs de Deulofeu al Everton amb la necessitat de Bartomeu de quadrar els números a final de temporada, i ha denunciat que Bartomeu juga amb avantatge “perquè és evident que té fil directe amb el president de la Gestora, Ramon Adell”

La “Gestora” es defensa de les crítiques

En canvi fonts de la Comissió Gestora han explicat a la SER que la seva funció també és “la protecció dels interessos del club”, segons el que recull l´article 35.4 dels estatuts del Barça. I que en el cas de Deulofeu van actuar per “raons esportives” ja que la comissió tècnica del Barça els va instar al traspàs ja que ni el Sevilla ni el Barça volien el jugador i el propi jugador demanava de marxar a l´Everton.

La Comissió Gestora entén que en el cas de Deulofeu era del tot raonable “evitar una situació gravosa per al club” que s´estalviarà els dos anys de contracte, a raó de tres milions per any, i guanyarà uns altres sis milions del traspàs en el que s´interpreta que és “la protecció dels interessos del club”

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00