Sociedad

‘Vacunar és protegir’

Després de l'evitable mort del nen d'Olot de 6 anys a causa de la diftèria, contra la qual no estava vacunat perquè els seus pares no van voler, el col·legi de metges posa en marxa la campanya: "Vacunar és protegir". Metges prestigiosos i rostres populars llencen un missatge molt clar: les vacunes salven vides

Barcelona

Amb missatges com: "Ja no recordem què és la poliomielitis o la diftèria perquè els nostres pares ens van vacunar", "El major risc és no posar-les", "Epidèmies aquí a Catalunya? No, gràcies".

Una campanya impulsada a través d’un portal d'Internet (vacunaresprotegir), del Col·legi de Metges, que busca deixar clar que les vacunes salven vides per conscienciar a la població que encara no ho està, i a aquells que les rebutgen, de la importància de vacunar-se. La campanya llença dos missatges fonamentals: protegir-se a un mateix de malalties infeccioses i per protegir l'entorn més immediat.

Una campanya amb un vídeo que es podrà veure a partir de demà on especialistes mèdics molt reconeguts donen missatges favorables a la vacunació, acompanyats d'alguns rostres populars de les lletres la moda, l'esport i la comunicació.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00