Sociedad

Ultimàtum dels càmpings

El sector del càmping dóna una setmana de termini al govern de l'Estat perquè respongui a la petició d'omplir de sorra el tram més malmès de la platja de s'Abanell de Blanes.

Platja de s'Abanell de Blanes / Associació de càmpings

Girona

L'Associació de Càmpings de Girona dóna una setmana de termini al govern espanyol perquè resolgui el problema de falta de sorra a la platja de S'Abanell de Blanes, com a mínim per aquesta temporada. El director de Costes i el subdelegat de l'Estat s'han compromès a pressionar per aconseguir-ho.

El president del sector del càmping, Miquel Gotanegra, diu que cal actuar amb urgència perquè la temporada d'estiu ja ha començat. El que volen els empresaris és que es repeteixi  S'Abanell el que ja es va fer al sud com a prova pilot al Maresme: injectar sorra a les platges.

Gotanegra ha explicat que la resposta que han rebut del director de Costes a Girona i del subdelegat del govern de l'Estat ha estat bona i que els donen una setmana de termini perquè els aportin una solució:

Miquel Gotanegra, president Associació càmpings

00:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000104648/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La de S'Abanell és la platja dels càmpings de Blanes. Diuen els empresaris que si troben una platja sense sorra, els clients no tornen.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00