Sociedad
REUS

Pellicer deixarà el Parlament

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, anuncia que deixarà el Parlament de Catalunya després de 15 anys. El batlle reusenc assegura que ara es moment de dedicar-se a la ciutat des de l'Ajuntament i la Diputació.

Carles Pellicer anuncia que no repetirà com a diputat de CiU al Parlament de Catalunya / Arxiu ACN / Mateos, Patricia ACN

Reus

El batlle de la capital del Baix Camp, després del plenari d'aquest dimarts, ha anunciat que no continuarà com a diputat al Parlament de Catalunya a partir del 27-S. L'anunci però no ha estat una sorpresa després de la seva entrada a la Diputació de Tarragona, Pellicer ha anunciat que encara no sap si ocuparà algun càrrec al govern de l'ens provincial, després del pacte sociovergent que aquest dilluns ha donat la presidència de la Diputació al convergent i soci de partit, Josep Poblet.

"És el moment de marxar"

Carles Pellicer s'ha mostrat satisfet de la tasca feta aquests 15 anys al Parlament de Catalunya, "he vist passar 4 Presidents i he estat a l'oposició i al govern, estic molt content" ha afegit però que "ara és moment de deixar pas". L'alcalde de Reus no deixarà el seu seient a l'hemicicle fins que no es dissolgui el Parlament i és per això que renunciarà el sou de la cambra catalana i passarà a cobrar el sou assignat a l'Ajuntament de Reus. Aquesta renuncia és obligatòria ja que la llei no permet cobrar alhora per dos càrrecs públics.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00