Sociedad
CALAFELL

Una trentena de persones afectades per gastroenteritis a un hotel

Les primeres investigacions de l'Agència Catalana de Salut Pública apunta que possiblement l'origen és víric, tot i que s'estan prenent mostres dels aliments per descartar totes les possibilitats.

Façana de l'hotel. / Central de Reservas

Calafell

Una trentena de turistes han patit una onada de gastroenteritis a l’Hotel Miramar de Calafell. Els fets van passar el dia 26 i les persones afectades són totes de la tercera edat. Segons les primeres investigacions de l’Agència Catalana de Salut Pública, l’origen és víric. El seu director regional a Tarragona, Joan Guix, explica que s’ha contagiat “de persona a persona”, i per tant potser algú que ja l’estava incubant l’ha transmès als altres.

Joan Guix, director regional de l'Agència Catalana de Salut Pública

02:04

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/039RD010000000079821/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Les instal·lacions de l'establiment hoteler ja s'han revisat i tot està en ordre. Ara s'estan prenent mostres de diferents aliments per saber si n'hi havia algun en mal estat i analitzant els processos de manipulació per tal de trobar el possible origen d'aquesta infecció vírica. A més, s'estan fent enquestes epidemiològiques als afectats per saber què van menjar i quan es van començar a trobar malament.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00